Eens in de decennia kom je met je oude vrienden en schoolgenootjes van vroeger bij elkaar. Gewoon die gezellige oude tijden weer even ophalen en om te zien hoe iedereen het tegenwoordig doet. Jullie hebben allemaal een druk leven gekregen met carrières, kinderen, grote families, maar deze traditie is er altijd in gebleven. En dit wordt dan ook altijd groots gevierd.

Juist omdat deze traditie een bijzondere bijeenkomst is, mag er aan niets ontbreken. Een mooie locatie wordt afgehuurd, heerlijk exclusief eten, gezellige entertainment voor de kinderen en natuurlijk ook voor de volwassenen. Maar hoe gaat dit allemaal bekostigd worden? Gelukkig is er nog genoeg tijd voor creatieve spaarideeën, zodat de feestcommissie zich weer flink kan uitleven.

Bespaar op je mobiele telefoon

Nu zijn er aardig wat Apple-fans onder jullie en dus betekent dat elk jaar een andere telefoon. Dus wat zou het opleveren als elke Apple-fan een Iphone zou kopen bij mresell.nl? Op deze site kan je namelijk iphones aanschaffen alsof ze nieuw uit de doos komen, maar dan wel voor een veel zachtere prijs, omdat ze refurbished zijn door Apple-experts. Bij Mresell.nl koop je dus goeie toestellen. En het geld wat je uitspaart, kan je dus mooi investeren in het reüniefeest. Als elke Apple-fan uit jullie groep een Iphone zou kopen bij mresell.nl en het verschil zou wegleggen voor het feest, hoeveel zou dat dan opleveren? Genoeg om een aardig feest te geven, dat is zeker. En je komt nog steeds mooi voor de dag met een top Iphone!

Sparen bij de boodschappen

Nog een mooie manier om met elkaar te sparen voor een reüniefeest, is in je bankapp in te stellen dat, wanneer je aankopen doet met je bankpas, het totaalbedrag naar boven afgerond gaat worden. Het verschil laat je automatisch wegschrijven naar een digitaal potje. Dat lijkt op het eerste oog niet veel zoden aan de dijk te zetten, maar op lang termijn kan dit toch aardig oplopen. Hoe vaak ga je immers naar de winkel om snel even een boodschap te doen? Op lang termijn zorgt dit voor een aardige spaarpot voor een dik reüniefeest!

Donatiepot met statiegeld

Nog een super idee om geld bij elkaar te sparen voor een geweldig reüniefeest, is een donatiepot te maken op een digitale bankrekening als bijvoorbeeld Paypal.nl ten behoeve van de reunie. Je stuurt naar iedereen in de groep het verzoek hun statiegeld op flessen te doneren in de pot. Dus je levert je statiegeld bonnetje pas in, nadat je je boodschappen hebt betaald en het bedrag maak je achteraf over naar de gedeelde Paypal donatiepot. Ook dit lijkt misschien in het begin niet veel op te leveren, maar op langer termijn kan dit toch hard gaan. Laat dat reüniefeest dus maar komen!