Neem je je dochter binnenkort mee naar een feest? Je bestelt online eenvoudig de geschikte meisjeskleding voor elke gelegenheid. Neem de volgende overwegingen mee in je keuze en je dochter is de ster van de party!

1. Vrolijk of sober?

De toon van de gelegenheid bepaalt het soort kleding dat je je kind laat dragen. Een online kledingwinkel als Kids Brand Store heeft keuzes voor elke gelegenheid. Kies daar voor nette meisjeskleding in sobere, donkere tinten voor een formele gelegenheid. Voor vrolijke feestdagen met een luchtige sfeer kan je juist voor kleurige, zwierige jurkjes, T-shirts en broeken gaan.

2. Casual of chique?

Als je dochter naar een feestje met vrienden toe gaat, kies dan voor een casual outfit. Ze zal misschien een relaxte hoodie, een oversized T-shirt of een stoere jeans aan willen hebben. Gaat het om een verjaardag met oudere familieleden of om een officiële avond? Dan kunnen jullie beter formele kledingstukken als polo’s, rokken en blazers bestellen.

3. Merkkleding of merkloos?

Meisjeskleding van een bekend merk doet het vaak goed onder leeftijdsgenoten van je dochter. Ze zal het zelf misschien ook waarderen om een trui of broek met een groot, opvallend merklogo te dragen. Zijn jij of je dochter bang dat dit als dikdoenerij overkomt? Dan is kleding zonder logo een betere keuze.

4. Zomers of winters?

Natuurlijk zijn het seizoen en het weer ook van belang bij je keuze! Als het evenement in de winter of buiten plaatsvindt, spoor je dochter dan aan om een warme sweater en een jas mee te nemen. En als het lekker warm is, dan is een luchtig T-shirt, topje en korte broek of rok meer dan voldoende.